Loopbaan coaching

Next-Floor coaching is gespecialiseerd in loopbaancoaching gericht op heroriëntatie van werk, studie of functie. Bent u niet zeker of u op de juiste plek zit binnen de organisatie, bent u op zoek naar meer uitdaging of zoekt u een nieuwe baan of studie maar weet u niet waar te beginnen? 

Loopbaancoaching als persoonlijke ontwikkeling
Loopbaancoaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om de voor u wenselijke en duurzame veranderingen in uw loopbaan te bevorderen. Dit wordt bereikt door middel van gestructureerde, gerichte gesprekken en het gebruik van passende oefeningen en coachtechnieken.

Loopbaancoaching kan life changing zijn

U verwerft diepgaande persoonlijke inzichten die vaak life-changing zijn. Tijdens dit traject kunt u ook ondernemerschap overwegen, testen inzetten of u meer richten op zingeving. Loopbaancoaching is altijd gericht op de toekomst.

Life coaching

Next-Floor coaching is gespecialiseerd in life coaching. Wilt u meer vervulling uit het leven halen, beter begrijpen wie u bent en wat u wilt, of wilt u nog effectiever uw doelen te behalen? Dan is life coaching zeker iets voor u.

Wat is life coaching?
Bij life coaching wordt stilgestaan bij wie u bent als persoon, wat u wilt in het leven en hoe u dit kunt bereiken. Life coaching wordt gedefinieerd als “een doelgericht gesprek om zo veel mogelijk uit uw leven te halen”. Ik zal  luisteren naar uw specifieke behoeften en helpen u de levensveranderingen te maken die u wilt.

Ook kan life coaching zeer waardevol zijn als ondersteuning om de onvermijdelijke tegenslagen en moeilijke ervaringen in het leven zo goed mogelijk te navigeren, en om hier nog beter en sterker uit te komen.

Life coaching kan life-changing zijn
Bij de life coaching zult u diepe persoonlijke inzichten opdoen en levensveranderende keuzes kunnen maken die een blijvende positieve effect zullen hebben op uzelf en de mensen om u heen.
Voorbeelden van life coachingsvragen;
Wil je minder stress- en spanningsklachten? Wil je meer zelfverzekerd voelen? Wil je assertiever worden? Wil je meer rust in je leven? Wil je meer inzicht krijgen in jezelf omdat je steeds weer in dezelfde valkuil stapt? Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé? Wil je leren om duidelijker en meer verbindend te communiceren? 

Sollicitatie Trainingen

Next-Floor coaching heeft jarenlange ervaring in sollicitatietrainingen.
Samen kijken we waar u behoefte aan heeft aan waar u op wilt focussen tijdens de training.
Wilt u zich meer profileren? Of vind u het juist lastig om uzelf te presenteren? Heeft u moeite de interviewer te overtuigen van uw kwaliteiten? Of heeft u juist veel last van zenuwen?
Gelukkig is het cliché waar: solliciteren is een vaardigheid die u gewoon kunt leren! We werken alleen aan de punten met u die voor u relevant zijn en help u uw competenties en motivaties goed te verwoorden o.a. met de STAR methode, RET de Circle of Excellence en andere relevante technieken.
Samen stellen we vooraf een plan op voor een op maat gemaakte training,  zodat u er het meeste uithaalt. U kunt zo vol zelfvertrouwen uw sollicitatie tegemoet gaan!

Tijdsinvestering en Tarieven

Voor de meeste life en loopbaantrajecten zijn 8 gesprekken van 90 min voldoende, de gesprekken vinden in overleg om de 2 weken plaats in het centrum van Amsterdam.  Afhankelijk van uw coachvraag kunnen meer of minder gesprekken nodig zijn. Ter voorbereiding van de gesprekken krijgt u gerichte huiswerkopdrachten mee.
Voor een offerte en gratis intakegesprek kunt u mij mailen of bellen. Ik hanteer verschillende tarieven voor particuliere en zakelijke coachtrajecten.